Temakveld: Søvnens betydning og innvirkning på mennesker med Bekhterev

Velkommen til temakveld 2. november kl. 18:00
Sagene Idrettsforenings klubbhus, Stavangergata 32

Tema: Søvnens betydning og innvirkning på mennesker med Bekhterevs sykdom/Aksial Spondyloartritt

Flere opplever varierende søvnkvalitet som kjennetegnes ved at en våkner grytidlig, blir liggende å vri seg av smerter og ikke opplever seg utvilt.

Fysioterapeut Camilla Fongen ved Nasjonal Kompetansetjeneste for Revmatologisk Rehabilitering, NKRR, ved Diakonhjemmets Sykehus har tatt mastergrad innen dette temaet. Vi har vært så heldige å få henne til komme og orientere oss om sine observasjoner og funn i sitt arbeid.

Hun ønsker også en dialog med oss rundt observasjonene og våre erfaringer. Noe av dette ønsker å kunne benytte i sin forskningsartikkel på temaet. Her får vi en unik mulighet til komme i dialog og gi innspill, spennende!

Foredraget vil ikke bli filmet denne gangen, så du må møte opp fysisk for å få dette med deg! Temaet vil bli presentert som artikkel i et tidsskrift.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å få kjennskap til siste nytt på dette spennende feltet. Temakvelden er åpen for medlemmer og andre interesserte. Vi i Bekhterevforeningen i Oslo og omegn ser fram til og gleder oss til å treffes!

Sett av tid og sted i kalenderen:
Tid: Onsdag 2. november kl. 18.00
Sted: Sagene Idrettsforenings klubbhus, Stavangergata 32, Oslo

Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.